Projekt Schellenburg

Predstavljamo vam projekt, ki bo predstavljal najprestižnejšo sosesko v Ljubljani:

Projekt obsega dve ločeni stavbi, Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, s skupno bruto površino 52.720 m2.

Osnovne informacije:

Projekt Schellenburg nosi ime po Jakobu pl. Schellenburg, financerju deželnih stanov dežele Kranjske, graditelju Uršulinskega samostana in cerkve. Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali z veliko parkovnimi površinami, 24 urno recepcijo (concierge service) umeščeno v reprezentativno avlo, stalno zaposlenega vrtnarja, video nadzor objekta, visoke višine etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, velike tlorisne površine bivalnih prostorov, direktni dostop od parkirnih mest do stanovanj ter dodatna dvigala za kolesa.

 

Villa Schellenburg:

V Ljubljani ni moč najti ničesar, kar bi se lahko primerjalo z zgradbo Villa Schellenburg. 14 prostornih stanovanj s površino med 119 m2 in 225 m2 ter razkošno stanovanje s 335 m2 v penthousu so razred zase. Očarajo tako s premišljeno razporeditvijo kot z vrhunskim interjerjem in skrbno izbranimi materiali. Posebnost Ville je njena jugozahodna fasada, kjer  se razprostirajo odprte, skoraj popolnoma zastekljene lože, ki podarjajo stanovanjem veliko naravne svetlobe, edinstven pogled na mesto pa v dom prinese čarobno mestno vzdušje.

 

Palais Schellenburg:

Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom. 110 stanovanj z 2 do 6 sobami se razprostirajo v etažah in nudijo od 62 m2 do razkošnih 345 m2 stanovanjskih površin ter zunanjih površin v obliki balkonov, teras in lož. Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja stanovalcem zares slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto.

Notranjost Ville: 

Avla
Vhod/izhod iz Vile
Hodnik

 Notranjost stanovanja:

Dnevna soba
Kuhinja + Jedilnica
Spalnica
Balkon

Notranjost Palaisa:

Kuhinja + Jedilnica
Kopalnica
Spalnica

Okolica Ville in Palaisa:

Fontana
Vrt 

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o.Vojkova cesta 58Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

.

Ker si zaslužite najboljše!