Slovenija Ljubljana Črnuče štirisobno, stanovanjeCena: 435.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: KODA: 933PKS
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
Regija: Ljubljana
lokacija: Črnuče
področje podrobno: Bežigrad
leto izgradnje: 2008
nadstropje: 2.
velikost: 107,80 m²
energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)
oprema: radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, optika
ostalo: loggia, shramba v kleti, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga

Opis

ČRNUČE, POT K SEJMIŠČU, 107,8 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2008, 2/2 nad., zelo funkcionalno razporejeno, prostorno in zelo svetlo stanovanje. Dobra priložnost za bivanje ali investicijo, vpisano v ZK, hitro vseljivo, urejena dokumentacija, popolnoma opremljeno, optika, shramba v kleti, CK - plin, dve lastniški parkirni mesti v kleti, prodamo. Cena: 435.000,00 EUR

Na odlični lokaciji v Črnučah, v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, vrtec, trgovina, avtobusna postaja, pošta, AC...), pa kljub temu v bližini mnogih sprehajalnih poti, travnikov in gozdov, prodamo zelo prostorno, svetlo in popolnoma opremljeno stanovanje, v manjšem vila bloku.

Stanovanje je zelo lepo vzdrževanoklimatizirano in svetlo, ima nadpovprečno visoke strope, kar daje dodaten občutek prostornosti. Nahaja se v zadnjem nadstropju, kjer sta samo dve stanovanji, zagotovljena mir in zasebnost.

Stanovanje ima 102,88 m2 bivalne površine, 4,90 m2 odprte lože, 6 m2 shrambe v kleti in dve lastniški parkirni mesti v skupni velikosti 15m2.

RAZPOREDITEV PROSTOROV:

  • predprostor/hodnik
  • kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na ložo
  • kopalnica z wc - kad
  • starševski apartma z lastno kopalnico in veliko garderobo
  • dve otroški/mladinski sobi
  • velika shramba v kleti
  • dve parkirni mesti v kleti

Stavba je urejena, lepo vzdrževana, samo 7 stanovalcev v stavbi. Parkiranje je urejeno tako v kletni etaži, kot tudi pred stavbo, tako da parkirišče tudi za goste ni težava.

V bližini stavbe v kateri se nahaja stanovanje se nahaja vsa potrebna infrastruktura: šola, vrtec, avtobusna postaja, trgovina, banka, pošta, zelo hiter dostop do AC. V neposredni bližini so travniki, peš poti in gozd, tako da je bivanje na tej lokaciji primerno za vsakogar.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Vojkova cesta 58 – Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 041 388 366, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za brezplačen sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe, na številko 041 388 366 in se dogovorite za termin sestanka.

DIAMANT NEPREMIČNINE, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
GSM:
041 388 366
tel:
01 292 60 22
e-mail:
info@diamantnepremicnine.si
Agent Diamant
GSM:
041 388 366
e-mail:
info@diamantnepremicnine.si

Kontaktni obrazec