Slovenija Osrednjeslovenska Brezje pri Grosupljem petsobno, stanovanjeCena: 390.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: KODA: P35SD
vrsta objekta: stanovanje
tip: petsobno
Regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Brezje pri Grosupljem
področje podrobno: Grosuplje
leto izgradnje: 2006
nadstropje: 3.
velikost: 207,00 m²
oprema: klima, radiatorsko ogrevanje, toplovod, domofon, etažno gretje, optika
ostalo: balkon, terasa, shramba v kleti, dvigalo, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, zemljiška knjiga, shramba

penthouse

Opis

BREZJE PRI GROSUPLJEM, SONČNI DVORI, 207 m2, 5 in večsobno, "penthouse", zgrajeno l. 2006, 3/3 nad., funkcionalno razporejeno, svetlo in toplo stanovanje v neposredni bližini celotne infrastrukutre (v naselju je lekarna, vrtec, različni saloni..), dve shrambi v kleti, lastniško parkirno mesto v garaži, hitro vseljivo, popolnoma opremljeno, Ck-toplarna, zasebnost in mir, prodamo. Cena: 390.000,00 EUR

 

V naselju Sončni dvori posredujemo pri prodaji zelo prijetnega, svetlega in urejenega stanovanja v skupni izmeri 207 m2.

Stanovanje je edino v najvišjem nadstropju bloka, kar vam omogoča zasebnost in mir.  Dostop je po stopnicah ali z dvigalom. Stanovanje je izjemno svetlo in ima čez ves dan veliko dnevne svetlobe.  

RAZPOREDITEV PROSTOROV:

Vhod v stanovanje je prostoren in opremljen z vgradnimi omarami za čevlje in oblačila. Vhodna vrata v stanovanje so protivlomna. Predprostor, hodnik.

Desno od vhoda je spalni del stanovanja, ki obsega dve otroški sobi, spalnico, pisarno in kopalnico. Vse sobe imajo izhod na balkon.

Levo od vhoda naprej po hodniku se nahaja prostorna dnevna soba, kuhinja z jedilnico, vse imajo izhod na prostorno teraso, prehod v utility (pralnico), starševski apartma z lastno kopalnico, ločen wc za goste, kabinet, ravno tako imajo vse sobe izhod na balkon.

Stanovanje se razprostira čez celotno etažo in ima pogled na vse strani neba. Prodaja se popolnoma opremljeno, vključno z vso belo tehniko.

Stanovanju pripadata dve shrambi v kletni etaži v skupni izmeri 12m2 in lastniško parkirno mesto. Po dogovoru sta na voljo še dve dodatni parkirni mesti.

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Vojkova cesta 58 – Ljubljana

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 041 388 366, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za brezplačen sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe, na številko 041 388 366 in se dogovorite za termin sestanka.

DIAMANT NEPREMIČNINE, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
GSM:
041 388 366
tel:
01 292 60 22
e-mail:
info@diamantnepremicnine.si
Agent Diamant
GSM:
041 388 366
e-mail:
info@diamantnepremicnine.si

Kontaktni obrazec