Slovenija Ljubljana Zalog vrstna, hišaCena: 410.625,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: KODA: P39PP
vrsta objekta: hiša
tip: vrstna
Regija: Ljubljana
lokacija: Zalog
področje podrobno: Moste Polje
leto izgradnje: 2022
velikost: 155,93 m²
parcela: 210,60 m²

Opis

NOVO POLJE, ZAJČJA DOBRAVA, 4. GRADBENA FAZA, 155,93 m2, vrstna, novogradnja - zgr. l. 2022, 210,6 m2 zemljišča, P+1, na območju Ceste v Zajčjo Dobravo poteka izgradnja niza verižnih stavb in dvostanovanjske stavbe, s pripadajočo zunanjo, komunalno in prometno ureditvijo.

.

Na območju Ceste v Zajčjo Dobravo poteka izgradnja niza verižnih stavb in dvostanovanjske stavbe, s pripadajočo zunanjo, komunalno in prometno ureditvijo.

VERIŽNE STAVBE

Niz verižnih stavb je sestavljen iz štirih enostanovanjskih objektov. Stavbe so zasnovane kot večnadstropne enostanovanjske stavbe, etažnosti P+1, z vhodnim dvoriščem na eni in atrijem na drugi strani. Tlorisi stavb omogočajo maksimalno funkcijsko izrabo površin in ugodno bivanje. Bruto tlorisna površina objektov meri 155,93 m2, objekti stojijo na zemljiščih velikosti med 169,10 m2 in 210,60 m2.

Zunanja ureditev okoli objektov je delno tlakovana, delno ozelenjena. S severne strani vsake parcele je predviden novi dovoz iz javne poti, na katerem je pri vsaki enoti zasnovana zunanja kolesarnica in prostor za dva avtomobila. Na južni strani se iz vsake enote stopi na atrij velikosti med 41,3 m2 in 63,1 m2. Atrij je delno tlakovan (terasa), delno ozelenjen.

DVOSTANOVANJSKA STAVBA

Ob koncu naselja je predvidena tudi prostostoječa dvostanovanjska hiša. Stavba etažnosti P+1 meri bruto tlorisne površine 262,45 m2 in stoji na parceli velikosti 401,6 m2.  Tloris stavbe je zasnovan v obliki črke L, vhod v objekt je predviden s severne strani. Vsaka enota v stavbi je zasnovan kot duplex, v katerem je bivalni del umeščen v pritlični in spalni del v zgornji etaži objekta. Bruto tlorisna površina vsake enote meri 131,23 m2, vsaki enoti pripada tudi zunanji atrij velikosti 57,5 m2. Atrij je delno tlakovan (terasa), delno ozelenjen. Prav tako vsaki enoti v dvostanovanjski stavbi pripadata dve parkirni mesti, pozicionirani na vzhodu parcele.

OPIS MATERIALOV: debelina fasade 18 cm, fasada bo enotna, obložena s fasadnimi oblogami v svetli barvi, dvorišča bodo delno tlakovana delno ozelenjena, ogrevanje objektov je predvideno s toplotno črpalko zrak-voda, talno ogrevanje.

LOKACIJA
Nova soseska Zajčja Dobrava je popolna za družine, saj nudi vse potrebno na dosegu roke. Pozicionirana je tik ob ljubljanski obvoznici in le streljaj od osnovne infrastrukture. Nedaleč stran se nahajajo Osnovna šola Zadobrova, železniška postaja Ljubljana – Polje, postaja mestnega potniškega prometa, vrtec, zdravstveni dom idr.

Peš oddaljenost do pomembnih objektov:

 • vrtec 1,0 km
 • osnovna šola 1,2 km
 • zdravstveni dom 3,7 km
 • lekarna 3,7 km
 • avtobusno postajališče 0,8 km
 • pošta 1,2 km
 • trgovina z živili 0,8 km
 • BTC 5,6 km
 • AC ring 2,2 km

Dostopnost z osebnim avtomobilom:

 • vrtec 3 min
 • osnovna šola 3 min
 • zdravstveni dom 9 min
 • lekarna 9 min
 • avtobusno postajališče 2 min
 • pošta 4 min
 • trgovina z živili 2 min 
 • BTC 11 min
 • AC ring 2 min

Faza projekta:

 • Investitor ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje.
 • Verižni objekti se prodajajo v 4. gradbeni fazi. Predviden zaključek del januar 2023.
 • Dvostanovanjska stavba se prodaja v celoti v 3. podaljšani gradbeni fazi. Predviden zaključek del december 2022.

Gradnja:
Gradnja  je klasična, nosilna konstrukcija je opečnata. Temeljenje je predvideno kot armiranobetonska temeljna plošča debeline 25 cm. Nosilna konstrukcija bo opečnata, debeline med 25 in 30 cm. Nenosilna konstrukcija bo prav tako opečnata, debeline 11,5 cm. Na vseh objektih (tako verižnih kot dvostanovanjskem objektu) je predvidena ravna streha. Objekti imajo visokokvalitetno toplotnoizolacijski ovoj debeline 18 cm.

Zunanja ureditev:
Okolica verižnih hiš bo v celoti izvedena. Pohodne in povozne površine pred objekti bodo tlakovane, vrt ozelenjen, terasa tlakovana. Parcele bodo ograjene s panelno ograjo.

Ogrevanje in prezračevanje:
Ogrevanje in hlajenje je predvideno s toplotno črpalko sistem zrak-voda. Toplotna črplka ni vključena v ceno. Prezračevanje je predvideno naravno.

Okna in vrata:

Vsa okna bodo v PVC izvedbi s 3-slojno zasteklitvijo in senčili na motorni pogon. Vhodna vrata bodo enokrilna v ALU izvedbi s skritimi podboji, proizvajalca Inotherm, z odpiranjem na prstni odtis. 

Vabljeni na podrobnejšo predstavitev projekta v naše poslovne prostore.

Cena vključuje 9,5 % DDV. Pogoj prodajalca za sklenitev posla: Kupec plača del stroška prodaje v višini 0,8 % + DDV od pogodbene vrednosti. 

.

DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. – Vojkova cesta 58 – Ljubljana

.

Za več informacij o nakupu predmetne nepremičnine pokličite na tel. 064 22 99 22 ali 01 292 60 22, pisarna družbe DIAMANT NEPREMIČNINE d.o.o. in se dogovorite za brezplačen sestanek z osebnim nepremičninskim svetovalcem.

V primeru prodaje Vaše nepremičnine pokličite v pisarno družbe, na številko 064 22 99 22 ali 01 292 60 22 in se dogovorite za termin sestanka.

.

Ker si zaslužite najboljše!

.

DIAMANT NEPREMIČNINE, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
GSM:
064 22 99 22
tel:
01 292 60 22
e-mail:
info@diamantnepremicnine.si

Kontaktni obrazec